Twee maal kata-goud voor Shu Ken Ma Shi in Eindhoven

Sammy Hertog en Sayra Aarts hebben zaterdag 29 oktober bij het Kata toernooi van ElHatri in Eindhoven maximaal gescoord door in de Cadetten-categorie (16-17 jaar)goud te behalen.

Sayra is, na er een poosje noodgedwongen tussenuit te zijn geweest, dus weer helemaal terug op het wedstrijdveld en bleef ongeslagen en zonder tegenpunt 100% overeind, al moest ze heel diep gaan deze keer.

Sammy neemt het vaandel van zijn oudere zus over en heeft er blijk van gegeven in zijn eigen categorie met kop en schouders de beste te zijn; ook hij kreeg het gehele toernooi geen enkele tegenpunt en versloeg iedereen met de maximale score van 3-0.

Een hele goede opmaat van onze twee wedstrijdtoppers tot de nationale katakampioenschappen, die het tweede weekend van december gehouden zullen worden. We kunnen weer hartstikke trots op ze zijn.

Gabriela Aarts heeft heel knap de poule finale gehaald maar kwam helaas net niet in de prijzen.
Ook Kimberly Aarts was weer van de partij. Ondanks dat ze het altijd verschrikkelijk spannend vindt om aan wedstrijden mee te doen, is ze er toch iedere keer maar weer bij. En dat vinden we hartstikke dapper van haar. Dergelijke heldenmoed, daar hebben wij bewondering voor. Hartstikke goed gedaan!
Ondanks geen podiumplaatsen voor deze twee dames was het weer een fantastische dag en hebben we weer erg van ze genoten

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd