Inschrijven

De contributiebedragen (met aantrekkelijke U-pas kortingen) kan je vinden op de contributie pagina.

De contributie van een jaar wordt verspreid over 12 maanden. Daarom wordt maandelijks, twaalf maanden per jaar, hetzelfde bedrag aan contributie betaald. Ook worden er het hele jaar door trainingen gegeven, in de zomer gebeurt dit volgens een aangepast rooster.

Om lid te worden van Shu Ken Ma Shi kun je je onderaan deze pagina inschrijven. Als je dat niet online wilt doen kun je ook inschrijvingsformulier invullen en inleveren. Deze zijn verkrijgbaar tijdens de trainingen of hieronder te downloaden.

Het opzeggen van je lidmaatschap kan maandelijks en moet schriftelijk bij de penningmeester gebeuren. Je inschrijvingsformulier of je opzeggingsbrief kan je inleveren bij Frans Baggen of bij het bestuur (Ingrid, Sam en Elmo).

Verder moet iedereen die bij ons traint lid zijn van de Karate-Do Bond Nederland.
Download ons Inschrijfformulier.
Download ook het inschrijfformulier van de KBN.

Let op! Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring. Deze is ook hier te downloaden: Privacyverklaring Shu Ken Ma Shi.


Digitaal inschrijfformulier

    Ik wil toegevoegd worden aan de Shu Ken Ma Shi Whatsapp groep

    Ik betaal tot wederopzegging mijn maandelijkse contributie automatisch en machtig de Stichting Shu Ken Ma Shi om deze contributie af te schrijven van mijn rekeningnummer.

    Shotokan Karate-Do Shu Ken Ma Shi – KBN aansluitnummer: 06-182
    Postbus 420 – 3500 AK Utrecht – algemeen@shukenmashi.nlwww.shukenmashi.nl
    ING bank IBAN: NL89 INGB 0001 4711 69, BIC: INGBNL2A t.n.v. Stichting Shu Ken Ma Sh