FEESTELIJKE JAARAFSLUITING SHUKENMASHI: CLINIC RENE SMAAL – KANOEN – SUSHI ETEN

Op zaterdag 26 juni is er een grootse jaarafsluiting met een dag vol activiteiten! Eerst is er een stage van René Smaal, vervolgens reizen we af naar Odijk om eerst te gaan picknicken en vervolgens te gaan kanoën! Als we dan weer terug zijn, gaan we sushi eten en barbecuen bij de ouders van Doenja en Sammy. Het schema is als volgt:

-9.00 – 11.30 uur: Stage René Smaal
-12.00 uur: Vertrek naar Odijk + picknick
-13.00 uur: Kanoën
-15.30 uur: Vervoer naar stedelijk gym voor de mensen die alleen kanoën en vervoer naar de tuin van (de ouders van) Doenja en Sammy voor het Sushi/Barbecue tuinfeest

Je kunt ervoor kiezen alleen naar de stage te gaan, of ook mee te gaan kanoën en eventueel mee te gaan naar de Sushi/Barbecue. Als je geen zwemdiploma B hebt, kun je helaas niet meedoen met het kanoën. We maken er een leuk zomers Shu Ken Ma Shi feest van! De kosten van de verschillende onderdelen zijn als volgt:

-Stage René Smaal: €10,- voorinschrijving of €15,- aan de zaal
-Picknick + Kanoën: €10,-
-Sushi/Barbecue: €5,-

Het gaat gezellig worden dus zet het in je agenda!

Schrijf je in – voor of na de training – op het formulier dat Nikky heeft of mail naar skmsadventures@gmail.com. Inschrijven voor de stage van René Smaal via algemeen@shukenmashi.nl.

Als je mee gaat kanoën, dan graag doorgeven als je een auto beschikbaar hebt. Als je mee gaat naar de Sushi/Barbecue, dan graag doorgeven of je bepaalde dieetwensen hebt.

Voor de mensen die niet meegaan kanoën, maar wel naar de Sushi/Barbecue willen komen: het adres is Gageldijk 85, 3566 MG in Utrecht (en dus niet in Maarssen).

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd