Feestelijke Jaarafsluiting Shu Ken Ma Shi

De afgelopen tijd zijn er examens en ook nog wat andere afsluitende activiteiten geweest in de club. Op zaterdag 26 juni was er een grootse jaarafsluiting met een dag vol activiteiten! Eerst een stage van René Smaal, vervolgens reizen naar Odijk om eerst te gaan picknicken en vervolgens te gaan kanoën en tot slot sushi eten en barbecuen bij de ouders van Doenja en Sammy. Het was een fantastische dag. Om een indruk te krijgen van de dag kun je kijken naar de foto’s die van de verschillende activiteiten gemaakt zijn op http://picasaweb.google.com/shukenmashi

En om het helemaal feestelijk te maken: René heeft toegezegd volgend jaar ongeveer om de 6 weken een trainingsstage te komen verzorgen bij ons in de club. Volgens de nieuwe Shotokan dangraad exameneisen moet iedere karateka tegenwoordig het onderdeel kumite laten zien op het examen. Om karateka hierop voor te bereiden en toe te werken naar deelname aan kumite wedstrijden, organiseert ShuKenMaShi voor de tweede maal een trainingsstage met regerend Nederlands Kampioen René Smaal.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met topklasse karate en om andere Karateka te ontmoeten in het gevecht in een veilige omgeving.

Bekijk ook de  fotos van de vorige clinic.

Overige titelsuccessen van René zijn onder andere:

1e plaats Open de Paris
1e plaats Open Nederlands Kampioenschap
1e plaats Austrian Open
3e plaats EK

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd