Wijziging lestijden

Beste karateka,

Zoals jullie allen weten kan je maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag bij Shu Ken Ma Shi trainen. Dit blijft ook voor komend seizoen gehandhaafd, echter in de inhoud van de dagen komt een belangrijke wijziging.

In het kort komt het er op neer dat de trainingen van donderdag verhuizen naar de maandag. Op donderdag vindt dan de vrije training plaats, maar er zal ook nog steeds een lesuur voor de beginners zijn. In de nieuwe situatie kun je als beginner dus een uur extra trainen per week!

Het trainingsschema wordt vanaf 7 maart als volgt:

Ma: 1900 beginners
20.00 gevorderden
Di: 1630 algemene les (vooral voor de jeugd)
Do: 1900 beginners/jeugd
20.00 vrije training
Za: 9.00 kata wedstrijdtrainingBelangrijk is ook te vermelden dat Frans Baggen onze hoofdleraar voortaan op maandag les zal geven. Op donderdag wordt het beginners uur gedaan door de dojo-assistenten, Frans zal hierbij niet meer altijd aanwezig zijn. Natuurlijk zal hij wel verantwoordelijk bijven voor het bepalen van de lesinhoud.

Frans heeft reeds lange tijd geleden aangegeven dat hij op de donderdag niet meer beschikbaar zou zijn. Het bestuur heeft anderhalf jaar geprobeerd een trainingsruimte te vinden voor de woensdag omdat dit een betere trainingsverdeling zou geven. Dit is ondanks zeer veel inspanning niet gelukt, vandaar dat wij bovenstaande oplossing hebben gevonden.

Nogmaals, de wijziging zal 7 maart al ingaan.

Voor vragen kan je bij het bestuur of het lesgeefteam terecht.

Groeten,
Het bestuur

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd