Stage Jaap Smaal

Op zondag 21 maart 2010 was er bij Dokan een karateseminar met Sensei Jaap Smaal. In de afgelopen 12 jaar waren zijn stages altijd een geweldige inspiratie voor de deelnemers. Dit komt niet alleen doordat er telkens weer iets nieuws door Sensei Jaap Smaal wordt gepresenteerd. Zijn hoge karatevaardigheid en charisma zijn een voorbeeld voor velen die het karate liefhebben. Juist omdat zijn vaardigheid hoog is kan hij nieuwe dingen ontwikkelen zoals nieuwe dangraadexameneisen voor de Karatedo Bond Nederland.

Het zwarte- band-programma is bij uitstek een goed onderwerp voor een stage. Een stage gegeven door Sensei Jaap Smaal bij Dokan is een must voor ieder zich zelf respecterende karateka omdat het lesgehalte van hem een academisch niveau heeft.

Ondertussen hebben er al karateka een 1e dan gehaald conform de nieuwe eisen die ontworpen zijn door Sensei Jaap Smaal. Dit jaar zal er een start worden gemaakt met het tweede dan programma. Tijdens dit seminar zullen ook de eisen van 3e dan en hoger, zelfs de 6e dan worden gepresenteerd. Er is een samenhang tussen al die dangraadeisen waardoor de karateka van welk niveau dan ook kan meedoen, zelfs kyugraadhouders.

Voor meer informatie en inschrijving, zie de aankondiging van stichting Dokan.

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd