Stage Jaap Smaal 17 april

Op zondag 17 april 2011 is er bij Dokan een karateseminar met Sensei Jaap Smaal. In de afgelopen 13 jaar waren zijn stages altijd een geweldige inspiratie voor de deelnemers. Dit komt niet alleen doordat er telkens weer iets nieuws door Sensei Jaap Smaal wordt gepresenteerd. Zijn hoge karatevaardigheid en charisma zijn een voorbeeld voor velen die het karate liefhebben. Juist omdat zijn vaardigheid hoog is kan hij nieuwe dingen ontwikkelen zoals nieuwe dangraadexameneisen voor de Karatedo Bond Nederland.
Het zwartebandprogramma is bij uitstek een goed onderwerp voor een stage. Een stage gegeven door Sensei Jaap Smaal bij Dokan is een must voor ieder zich zelf respecterende karateka omdat het lesgehalte van hem een academisch niveau heeft.

Ondertussen hebben er al vele karateka dangraden behaald conform de nieuwe eisen die ontworpen zijn door Sensei Jaap Smaal.
Tijdens dit seminar zullen alle eisen van de dangraden worden behandeld, zelfs de 6e dan zal worden behandeld. Er is een samenhang tussen al die dangraadeisen waardoor de karateka van welk niveau dan ook kan meedoen, zelfs kyugraadhouders.

Ga voor aanmelden en meer info naar de website van Dokan

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd