SPECIAAL VOOR DE JEUGD!!!

Papendal Kinder Sport Parade 
Omdat NOC*NSF 100 jaar bestaat, organiseert zij een sportdag speciaal voor jou en je team! Het is geen competitie, want het gaat om de ervaring om veel verschillende sporten te leren kennen. We starten met een feestelijke opening en een gezamenlijke warming-up met een BN-er. Vervolgens ga je bijzondere sporten en spelletjes doen en daarbij komen ook beroemde sporters, zoals Epke Zonderland langs. Aan het eind van de middag is er een spectaculaire sluiting met een optreden van Ralf Mackenbach! 

Hoe doe je mee? 
Als je 8-14 jaar bent, kan je vader, moeder, coach, leraar of verzorger als teamleider het digitale inschrijfformulier invullen. Meedoen kan alleen of in een team. Vraag dus nog klasgenoten, familieleden, buren of vrienden of ze met je mee willen doen en laat je dan aanmelden. Als je alleen bent dan vormen wij een leuk team voor je. Ben je met meer dan zorgen wij ervoor dat jullie samen in een team komen! 

Sporten
Op 3 november ga je heel veel sporten! Niet alleen normale sporten, maar ook hele bijzondere. Hier alvast een paar voorbeelden, hockey, judo, jiu jitsu, kogelstoten, speerwerpen, hoogspringen, verspringen, turnen, dansen, freestyle tennis, streetdance, virtueel fietsparcours en nog veel meer. 

Programma
Zorg dat je er tussen half 9 en 9 uur bent. Vanaf de parkeerplek gaat iedereen met een speciale pendelbus naar het terrein. Dit ritje duurt maximaal een half uur. Hou daarom rekening met deze extra reistijd. Op het terrein aangekomen begint de gezamenlijke warming-up met onder anderen Vivienne van Asssem van Z@ppsport. Dan begint de eerste sportronde. Grote kans dat je een bekende judoka of atleet tijdens het sporten gaat tegenkomen. 

Van 11:30 tot 12:30 is er gratis lunch met een spectaculaire show van trampolinespringers. De allerleukste sportdag is dan nog niet voorbij. Met nog 2 sportrondes, stoppen we om 16 uur af met sporten. De afsluiting wordt spetterend met om 16:15 een optreden van Ralf Mackenbach. 

Belangrijk: 
– Vergeet je sportkleren niet (geschikt voor buiten-en binnensporten) 
– De lunch is gratis voor alle kinderen 
– Hou rekening met de extra reistijd van een half uur door de pendelbus op het terrein 

Voor vragen kunt u mailen naar info@kindersportparade.nl.

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd