SHUKENMASHI 100% SUCCESVOL OP DANGRAADEXAMENS 5 DECEMBER

Zondag 5 december hebben Ingrid Schuringa, Hubert Porck en Alex Kuzmichev examen gedaan bij de Nationale Karatedo Bond, de KBN. Alex en Hubert voor de zwarte band eerste dan en Ingrid voor de derde dan. Ondanks het feit dat het examen gehouden werd op 5 december, kregen zij hun examen niet kado. Zij hebben er keihard voor moeten werken in de trainingen naar dit examen toe. Maar alledrie wisten zij in hun opbouw dusdanig naar dit prestatiemoment toe te werken dat zij in staat waren om optimaal te pieken. Alledrie hebben zij een fantastisch examen gedraaid en een hele mooie en overtuigende demonstratie gegeven van karate zoals dit bij ons in de club getraind wordt. Met name Ingrid draaide op een heel sterk veld met allemaal (ex-) nationale selectieleden. Maar zij deed daar helemaal niet voor onder en draaide met vuur in haar ogen een buitengewoon overtuigend examen. Ook Alex en Hubert lieten hun vechtlust zien; met name tijdens hun Enbu.

Jullie hebben er keihard voor gewerkt en het volledig waar weten te maken, dus jullie hebben het hartstikke verdiend. We zijn weer buitengewoon trots op jullie.

En ondanks het grote aantal dangraadexamens dat de leden van Shukenmashi hebben gedaan is er nog altijd niet een leerling van onze school gezakt. Dat zegt wel wat over de kwaliteit van onze club en bovendien geeft het aan dat je alleen al om op te mogen gaan echt wel wat moet kunnen. Daarom noemen we het ook een prestatie, die niet zomaar iedereen kan leveren. Jullie mogen dan ook echt trots zijn op jezelf. Welverdiend! 

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd