RENE SMAAL EUROPEES KUMITE KAMPIOEN -75 Kg

René Smaal is er, na de afgelopen keer al een derde plaats bereikt te hebben, tijdens de Europese Kampioenschappen nu eindelijk in geslaagd een Europese titel te halen. Natuurlijk zijn wij als ShuKenMaShi hartstikke trots op hem, want wij hebben toch maar mooi voor elkaar kunnen krijgen dat hij regelmatig les bij ons komt geven. We hebben dan ook van dichtbij kunnen zien hoe hij er mee bezig is en wat hij daar allemaal voor gedaan heeft de afgelopen tijd. Het is echt verdiend en het is hem dan ook van harte gegund. 

In een zinderende finale heeft René weten te winnen van de Italiaan Luigi Busa.
Na 0-0 in de reguliere tijd kwam er een verlenging. En daar vielen uitendelijk de scores. 3 voor René Smaal en slechts 1 voor de Italiaan wiens naam we nu al vergeten zijn.

René Smaal lootte de 1e ronde vrij. De 2e ronde won hij met 2-0 tegen van Vodkov uit Israël. De 3e ronde wist hij met 3-0 te winnen van O Hara  uit Ierland. De kwartfinale won hij na verlenging met 2-0 van Bitsch uit Duitsland. De halve finale tegen Tzanos uit Griekenland kreeg René pas voor het eerst tegenpunten te verwerken. Het werd het 2-2. En na de verlenging kwiam René uiteindelijk toch op winst: 1-0. En in de finale: werd het dus na verlenging 3-1 tegen Busa (Italië)

En René mag zich vanaf heden dus noemen: Europees Kampioen 2011!

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd