LEDEN SHUKENMASHI ALWEER IN DE PRIJZEN

Tijdens het ElHatri Toernooi in Eindhoven, dat zaterdag 20 oktober heeft plaatsgevonden, zijn verschillende leden van ShuKenMaShi in de prijzen gevallen: Kimberly Aarts 1e plaats Kata Gariella Aarts 1e plaats Kata Chaïmae Sabahi 2e plaats Kata Sammy Hertog 2e plaats Kata Elmo Diederiks 3e plaats Kata Chaïmae Sabahi was als eerste aan de beurt en behaalde de 2e plaats binnen haar categorie op het onderdeel Kata. Ook Siham, Saskia,Ilias en Dymph kwamen in de ochtenduren in actie. Zij hebben aan het toernooi meegedaan en ook zei deden hun met veel enthousiasme hun uiterste best gedaan, maar door het grote aantal deelnemers in hun poule en uiteraard de sterke tegenstand die ze daarbij te ervaren kregen, kwamen ze helaas niet in aanmerking voor een prijs. In de middag waren kimberly, Gabriela, Elmo en Sammy aan de beurt. Kimberly draaide fantastisch en versloeg in de finale de 15 jarige Kim Bergwerf van Kimé; 2 weken geleden nog winnares in Luxemburg en selectie lid. Ook Gabriela draaide uitstekend. Beide dames behaalden de eerste plaats in hun eigen categorie. Als laatste van de dag kwamen Elmo en Sammy in actie. Ze kwamen in de voorrondes niet tegen elkaar uit, en zo hadden beiden de gelegenheid poulewinnaar te worden. Elmo won zijn eerste ronde met grote overmacht, maar toen Elmo zijn in de 2e ronde uitkwam tegen de zeer ervaren Goju karateka Jinne van Belle was er helaas een kleine balansverstoring in zijn kankusho te signaleren. Daardoor beslisten 2 van de 3 scheidsrechters de partij in zijn nadeel, zodat hij niet door mocht naar de finale. Sammy won alle wedstrijden van zijn poule met 3-0 en stond al snel in de finale. Hierin kwam hij uit tegen dezelfde Jinne van Belle. Deze bleek voor Sammy nog net een maatje te groot en zo eindigde Sammy op een bijzonder knappe 2e plaats. Bijkomend voordeel echter was dat Elmo hierdoor verder mocht naar de herkansingsronde. Na in maar liefst 5 rondes, waarbinnen telkens weer verschillende kata moesten worden gelopen, is hij uiteindelijk op de 3e plek uitgekomen. Zonder overdrijven kunnen we dus zeggen dat het een zeer geslaagde dag was voor de shukenmashi´ers en dat we naar huis konden gaan met maar liefst 5 prijzen. GEFELICITEERD MET DE PRESTATIE!!! en een woord van dank aan de coaches.