Kumite training Rene Smaal weer een feest!

We zijn heel erg blij dat we ook dit seizoen Rene Smaal weer over hebben kunnen halen om tijd vrij te maken in zijn drukke schema om bij ons les te komen geven. Vanwege het grote succes van zijn Clinics en het enthousiasme waarmee deze door jullie worden ontvangen en bezocht, hebben we hem nu zelfs iedere maand uit kunnen nodigen en (zoals de voorlopige planning er nu uitziet) wel op de volgende data:

12 oktober volwassenen + jeugd

16 november volwassenen

14 december volwassenen 

Zoals gebruikelijk van half 10 tot half 12 en in onze Shukenmashi dojo achter het Stedelijk Gymnasium, Ina Boudier Bakkerlaan 7 te Utrecht. 

12 oktober zal Rene aansluitend ook voor de jeugd weer een training verzorgen, en dan van half 1 tot half 2 op dezelfde locatie. Bij voldoende belangstelling doen we dat dan ergens in het voorjaar en voor de zomer ook nog een keertje.

De training voor de volwassenen is toegankelijk voor KBN leden vanf 14 jaar en ouder met minimaal groene banden. (Voor onze club geldt geen leefijdsgrens; alleen de toegangseis vanaf groene band.)  

Kosten: Voor Shukenmashi-leden € 10,- bij voorinschrijving via algemeen@shukenmashi.nl (zonder voorinschrijving € 15,-) KBN-leden €15,- bij voorinschrijving via algemeen@shukenmashi.nl (zonder voorinschrijving € 20,-)

Voor Shukenmashi jeugdleden tot 14 jaar €5,-  Voor KBN jeugdleden tot 14 jaar €10,- 

Betalingen aan de zaal

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd