Kata Wedstrijden Rayon Noord West Nederland

Zondag 12 juni waren er Kata wedstrijden in Alkmaar, alwaar de gezusters Aarst weer voor ons uit kwamen.
Kimberly heeft zich wederom goed gepresenteerd op de mat. Het wordt nog wel eens onderschat hoe spannend het eigenlijk is om daar in je eentje voor een groot publiek en de scheidsrechters je allerbeste kata te demonstreren. Dat is hartstikke eng! Heel, heel dapper dus van haar dat ze iedere keer weer meedoet, ookal levert dat niet altijd de resultaten waarop je hoopt.
Jammer Kim gewoon blijven trainen en erop blijven vertrouwen dat je steeds een beetje beter wordt en dat het steeds een beetje beter gaat.
Gabriela was ingedeeld bij de jongens en de meiden, ondanks sterke tegenstand van de boys haalde zij knap de finale. Na vele jongens verslagen te hebben, behaalde daar een hele knappe 2e plaats. Nummer 1 was een jongen.

Sayra draaide super! Ella Doesburg, 5 maal winnares ONK werd overtuigd met 3 tegen 0 verslagen. Ook de volgende 2 tegenstanders versloeg zij met 3 nul.
Toen kwam de finale. Sayra moest draaien tegen de veelvoudig nederlands kampioen senioren Nadia Bosch. Deze werd door Sayra maar net verloren; 2 tegen 1. Sayra behaalde de tweede plaats!!!
Een prima prestatie van Sayra.

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd