introductiecursus van start gegaan

De introductiecursus bij Shu Ken Ma Shi is weer van start gegaan. We zijn nog maar net begonnen, dus instromen kan nog steeds. De eerste les was op woensdag 6 oktober 2010.

De introductielessen zijn op de woensdag -en maandagavonden van 19.00 – 19.30 uur. In dit half uur heb je uitgebreid de gelegenheid kennis te maken met elkaar, karate en onze karateclub. Aansluitend aan de introductieles doe je diezelfde avond nog mee met de beginnersles, van 19.30 – 20.30 uur. Ook dan is er voor jou een lesgever beschikbaar om je daarbij te begeleiden. De cursus loopt over 4 weken (2x in de week, dus 8 lessen). Na die 4 weken ben je uitstekend in staat zelfstandig de beginnersles te volgen.  

lesgevers: Elmo Diederiks, 4e dan, nationaal bondscoach jeugd en meervoudig nederlands kampioen kata (maandag) en Gert-Jan Schouten, 2e dan (woensdag). 

Bij deze nodigen we iedereen uit ook met deze introductiecursus te komen doen. Mocht je je nog niet hebben opgegeven, maar wel belangstelling hebben om alsnog mee te doen, stuur dan een mailtje naar algemeen@shukenmashi.nl. Gewoon langskomen kan overigens ook.

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd