Funakoshi-cup toernooi

Op zondag 21 juni vindt het Funakoshi-cup toernooi 2009 plaats in sporthal De Hoornse Vaart aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar. De afgelopen jaren is dit toernooi uitgegroeid tot een van de grootste evenementen op katagebied in Nederland. Voor iedere band is er een aparte categorie en bij de zwarte banden is er een verdeling tussen ervaren wedstrijdkarateka en ‘aanstormende talenten’. Bovendien is er evenals in voorgaande jaren een 35+ categorie, ook ingedeeld naar band. Omdat bij de Funakoshi-cup iedere deelnemer een winnaar is, is er voor alle karateka een leuk aandenken.

Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar onze Keniase zusterclub. Omdat hier voornamelijk les wordt gegeven aan de allerarmsten, verzamelen wij oude karatepakken om deze naar Kenia te verschepen. Mocht je nog over pakken beschikken dan kan dat bij de Funakoshi-cup ingeleverd worden en zorgen wij dat het op de goede plaatsterechtkomt.

Al met al is de Funakoshi-cup een leuk toernooi, ook voor mensen die normaal niet zo snel naar een wedstrijd zouden gaan (kijken)! Voor meer informatie over regels, inschrijving, tijden en entree, zie de brochure of het inschrijfformulier.

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd