Feestelijke seizoensopening 2010- 2011

Zoals jullie wellicht weten is er sinds kort een activiteitencommissie geformeerd. Dat betekent nog meer leuke uitjes en activiteiten voor de club. En we hebben alvast iets leuks voor jullie op de agenda staan om het karateseizoen feestelijk te openen en wel op zaterdag 28 augustus!

– Eerst is er een training van 09.30 tot 10.30 uur in het stedelijk gym

– Daarna gaan we met zijn allen zwemmen!. Vertrek met de fiets om 11:00 vanaf het stedelijk gym.(degenen die echt niet op de fiets kunnen gaan met de auto mee met mensen die van buiten Utrecht komen.) naar Zwembad Krommerijn (wij zorgen voor wat spelletjes voor in het zwembad.) Mensen die van buiten de stad komen en een auto beschikbaar hebben graag aangeven.(Om niet te maken krijgen met parkeerkosten bij de bioscoop kunnen degenen die met de auto naar het Stedelijk komen voor de training ook achterop de fiets of met de bus naar het zwembad en de bios, om na afloop hun auto weer op te halen bij het Stedelijk Gym.)
Mochten de weersomstandigheden het zwemmen in een buitenbad echt niet toelaten dan zorgen we voor een alternatief programma.

-In het zwembad krijgt iedereen een snack.

– Om 14:30 vertrekken we vanaf het zwembad naar het centrum, waar we met zijn allen naar de bioscoop gaan en wel naar de supercoole fim The Karate Kid.

De prijs voor het uitje is 12,50 (Bios+zwemmen+snack)
Iedereen die meegaat moet minimaal zwemdiploma A hebben, deelnemers onder de 16 moeten daarnaast toestemming hebben van hun ouders. Geef jezelf snel op, zodat we tijdig kunnen reserveren, want het beloof wederom een hele leuke dag te worden! Dit kan direct bij Yvette of Nikky, je kunt ook een mailtje sturen naar de activiteitencommissie.

 

Facebooktwitterpinterest
Filed under: Niet gecategoriseerd