Buitentraining 8 juli

Afgelopen zaterdag hebben we met een groep gezellig in het Wilhelminapark karate kunnen beoefenen tussen de groepen yoga, tai chi-ers, crossfitters, joggers, bootcampers en passerende parkgangers. Hieronder enkele foto’s die de sfeer vastleggen. Houd onze Facebook en de site in de gaten voor een eventueel vervolg! (Tip: je kunt je aanmelden voor site updates onderin).

 

Beste karateka’s,

Hierbij willen we jullie op de hoogte brengen van een extra karatetraining binnenkort.

Wanneer? 

Op zaterdag 8 juli om 11 uur willen we een bijzondere extra buitentraining organiseren. Als je er rond 10:45 uur kan zijn zodat we na verzamelen om 11 uur kunnen beginnen. We trainen tot 12 uur.

Waar?

We gaan op deze zaterdagochtend buiten trainen in het Wilhelminapark in Utrecht. Een mooie verzamelplek is het grote veld tegenover restaurant Wilhelminapark.

Karatekleding? 

Het handigst is als je in je sportkleding komt om comfortabel te sporten. Karatepak mag maar dat hoeft niet per se. Sportschoenen of juist zonder kun je zelf bepalen afhankelijk van wat je het prettigst vindt op het veld.

Wat na de training? 

Na de training kunnen we samen lunchen (of wat drinken) in een café in de buurt van het park.

Vrienden meenemen?

Heb je nog vrienden, vriendinnen, familie of kennissen die wel eens karate willen proberen? Neem ze vooral mee! Ze zijn van harte welkom.

Vriendelijke groet,

SKMS

Facebooktwitterpinterest